Spring til indhold

To hunde der spiser. En situation der  kunne have haft brug for adfærdsrådgivning.

Adfærdsrådgivning

Få hjælp til at ændre din hunds adfærd

Langt de fleste hunde kommer i løbet af deres liv til at udvise en adfærd, som vi som “hundeforældre” ikke er begejstrede for – og som ofte er udtryk for, at hunden i en given situation ikke har det godt, eller ikke ved, hvad den skal gøre.
Gennem én-til-én adfærdsrådgivning kan jeg hjælpe dig med at forstå og arbejde på disse udfordringer.

En rådgivningsforløb indeholder

  • Et antal 1:1 konsultationer med mig, af cirka 1,5 times varighed. Konsultationer afholdes online eller i nærheden af Aarhus (mod kørselstillæg), med 1-3 ugers mellemrum.
  • Samme antal træningsplaner. En træningsplan udarbejdes efter hver konsultation, og dækker de ting, vi snakkede om i konsultationen. 
  • Mulighed for at stille spørgsmål og sende videoer af træning/adfærd, som jeg kommenterer løbende, i tiden efter en konsultation. 

Pris per konsultation (inkl. træningsplan og kontaktmulighed):
925 kr.

Hvor mange konsultationer du bør starte ud med, vil blandt andet være afhængig af hvilken adfærdsudfordring, hunden har, og hvor fremskreden denne er. Når du har kontaktet mig, vil jeg komme med en anbefaling til dette.
Det er dog ofte gavnligt med to konsultationer eller mere: Det tillader os at være grundige i forståelsen af adfærden, og i hvordan hunden håndteres, indtil træningen giver resultater. Ved at give dig mulighed for at prøve tiltagene af imellem konsultationerne, kan vi finde den form på træningen, der passer bedst til jer.

Vi fik en virkelig god online-snak og efterfølgende en enkel køreplan for netop det vi gerne ville arbejde med, med træningen af vores unghund.
Træningen gav hurtigt resultat og hele familien fik lært rigtig meget om hvordan en hund opfatter verdenen.

Mette

Den første konsultation har givet os virkelig meget!!!! Selv når der kommer dårlige reaktioner nu, så er han lettere at komme i kontakt med, så det går helt sikkert i den rigtige retning. Det er så dejligt! Kæmpe tak!!!

Isa

En hund spiser græs ved siden af to heste. En situation der kunne have krævet adfærdsrådgivning.

Jeg kan hjælpe dig, hvis din hund..

... Trækker i snoren, når I går tur

... Hopper op, når den hilser

... Gør af ting, mennesker eller andre hunde

... Ikke kan finde ro/har et højt stressniveau

... Er bange for at køre i bil

... Er bange for høje lyde/skud/fyrværkeri

... Har brug for opfriskning/indlæring af hverdagslydighed

... Ikke kommer, når du kalder

Eller har andre udfordringer: Tag endelig kontakt, så finder vi en løsning.

Noget for dig?

Lyder et rådgivningsforløb som noget for dig, eller har du spørgsmål, så glæder jeg mig til at høre fra dig. Udfyld gerne kontaktformularen til højre.