Spring til indhold

Separationsangst og andre
alene hjemme-udfordringer

Jeg kan hjælpe dig med at lære din hund at være tryg ved alenetiden, så du slipper for piv, gøen og dårlig samvittighed – og kan gå fra en rolig hund med ro i maven. 

Få en hund, du trygt kan efterlade alene

 • indsigt i, hvorfor din hund har svært ved at være alene
 • Lær at aflæse din hunds kropssprog i alene-situationen
 • Få daglig trin-for-trin vejledning i, hvad og hvordan du skal træne
 • Få den støtte, du har behov for for at komme i mål
  – også til den mentale side af at have en hund med alene hjemme-udfordringer

Er din hund utryg ved at være alene?

Måske gør eller piver din hund, bider i dørkarmen, kradser i gulvet, følger dig stresset til døren, når du går, eller på anden måde viser utryghed ved alenetiden.  

Det er tilfældet for omkring 1 ud af 5 hunde – du er langt fra alene med udfordringen. 

At have en hund, der ikke er afslappet med at være alene, er ofte hårdt som ejer.
Både på grund af tanken om, at ens hund har det skidt, og fordi det går ud over mange andre aspekter af ens eget liv, at hunden ikke kan efterlades trygt alene. 
 

Uanset om grunden er separationsangst eller andre alene hjemme-udfordringer, kan langt de fleste hunde heldigvis lære, at det er okay at være alene i et vis tidsrum – når vi arbejder systematisk og tager afsæt i en forståelse for hundens følelser og kropssprog. 

Jeg vil meget gerne hjælpe dig!

4 ugers alene hjemme-forløb

Din hund gør og piver, fordi han eller hun er bange. Alene hjemme-træningen går groft sagt ud på at ændre din hunds følelse forbundet med at være alene fra “dårlig” til “god”, fra bange til tryg.
F
orløbet varer fire uger, og omfatter:

 • En indledende konsultation på ca. 1,5 time, hvor jeg samler information om din hunds adfærd og jeres situation. Du kommer til at forstå adfærden og få grundig vejledning i, hvordan træningen laves. 
 • Daglig gennemkigning af jeres træning, fem dage om ugen. Hver træning filmes og gennemses af mig. Ud fra dagens video laver jeg planen for næste dags træning og skriver ind i vores fælles onlinedokument.
  Jeg kommenterer også videoen hér, så du bliver uddannet i din hunds kropssprog.
 • Telefonisk opfølgning hver anden uge (eller mere efter behov). Det kan være mentalt hårdt at have en hund med alene hjemme-udfordringer, så vi snakker løbende sammen om, hvordan du har det med træningen og jeres situaiton.
 • Mulighed for at skrive til mig i alle hverdage, mellem 09:00 og 17:00 – så du ikke skal gå med ubesvarede spørgsmål. Jeg er med hele vejen!

Samlet pris for fire ugers forløb: 3.100 kr. 

Det tager tid at ændre en hunds følelse omkring at være alene hjemme – det er forskelligt fra hund til hund, hvor længe. Er der behov for det, kan vi altid forlænge træningen med fire uger (uden den indledende konsultation). Fire ekstra ugers træning koster 2.100 kr.

Vil du i gang med træningen?

Lyder et alene hjemme-forløb som noget for dig, 
eller har du spørgsmål, så glæder jeg mig til at
høre fra dig!

Udfyld gerne formularen til højre 🙂